Met trots presenteren wij onze

Sponsors

GorillaGrip is een Nederlandse producent van strength en conditioning equipment en groothandel in sport artikelen. GorillaGrip is een echt Hollands fabricaat, gemaakt in eigen beheer en volgens de hoogste kwaliteitseisen. De productie voldoet aan de ‘offshore-norm’. Dat wil zeggen, er wordt op dezelfde manier geproduceerd als voor de offshore. Een garantie voor robuuste, hoogwaardige installaties met een lange levensduur. GorillaGrip staat voor eerlijk en betrouwbaar. Typical Dutch.

We don’t fear competition!

NOCCO is een smakelijke functionele drank die is ontwikkeld door de Zweedse gezondheids- en sport georiënteerde onderneming genaamd No Carbs Company. No Carbs Company lanceerde het eerste product in december 2014 en is vandaag beschikbaar in 31 landen. NOCCO BCAA bevat BCAA (vertakte aminozuren), groene thee-extract, cafeïne en zes verschillende vitamines. NOCCO BCAA is beschikbaar in zes heerlijke smaken met koolzuur: Miami Strawberry, Caribbean, Tropical, Peer en Perzik. Alle NOCCO BCAA producten zijn suiker vrij.

Are you NOCCO enough?

Five Diamonds is een opkomend begrip in de sportwereld die zich richt op voedingssupplementen. Zij richt zich niet alleen op de top van Nederland, maar juist ook op iedereen die daar onder zit. Haar missie is om sporters te helpen het maximale uit zichzelf te halen, met begeleiding in voeding en suppletie. De producten van Five Diamonds hebben impact op celniveau, waardoor de opneembaarheid van voedingsstoffen en de supplementen verbetert. Dit draagt bij aan hun missie: “Sporters begeleiden om het maximale uit zich zelf te halen door onder andere begeleiding in voeding en suppletie, dat is onze missie”! Alle deelnemers van The Nationals wil ze betrekken in haar missie. Vind Five Diamonds als je vragen hebt over onze producten en/of voeding! Vanaf 1 september 2019 zal Five Diamonds twee keer per maand een online seminar geven waarin de basis wordt uitgelegd over deze missie.

Gezond en vertrouwd

Crossbeast is een nieuw merk in de wereld van functional fitness. Crossbeast is op 1 april 2018 opgericht door Walter Bonefaas en Dennis van der Lauw. Beide zijn fanatieke CrossFitters op hun eigen niveau. CrossBeast vindt dat er weinig echte Nederlandse kledingmerken zijn op het gebied van Fitness die ook kwaliteit kunnen leveren voor een goede prijs. Hun intentie is om een uitgebreide kledingcollectie neer te zetten inclusief bruikbare accessoires.

Relax, have fun and work out

We zijn sporters die houden van onze sport. We zijn sporters die overal het maximale uit halen. We zijn sporters die er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Het is deze houding die ons in het marathonschaatsen ver heeft gebracht. En daarom snappen wij zo goed dat andere sporters die ook voor het maximale gaan alleen het beste van het beste willen. Wanneer alles klopt, maakt dat net het verschil met de rest. Dat maakt jou beter dan de rest.Het resultaat zijn bedrieglijk goede crèmes, gemaakt door sporters, getest door sporters en vooral gemaakt vóór sporters. Sporters die alleen het beste goed genoeg vinden en daarmee zelf grip houden op hun overwinning.

Krijg grip op jouw overwinning

 

Een krachtig leven begint bij een krachtig lichaam. Inner Stance werkt aan het creëren van succes op een heel nieuw level. Zodat jij kiest voor wat juist is, in plaats van wat goed voelt. We spreken hier over de 4B’s Body, Being, Balance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze 4 fundamentals van je leven vormen de basis voor succes. Met succes bedoelen wij het optimaal presteren binnen deze 4 fundamentals, zonder dat je de balans hiertussen verliest. Om succes te realiseren is allereerst een sterke fundering nodig. Wij helpen je bij het creëren van die krachtige Inner Stance, zodat je verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat je moet doen. No more bullshit.

Powerful body, powerful life

De enige competitie die telt

Sponsor
worden?

Neem contact met ons op